Barbarafotografie-Italie-portret-barbara_72

Ik ben ik.

Jij bent jij.

De klik wordt bevestigd door mijn fotocamera.

Ik ben Barbara Kroon.

Ik hou van mijn twee geweldige zoons, mijn getalenteerde man, van (nederlandstalige) muziek, lekker eten, ItaliĆ«, yoga, piano spelen (zou ik vaker moeten doen), roze, bloemen, het strand en lichtjes in de bomen. Ik hou van de onbevangenheid van een kind, rondreizen met een camper, mijn familie, mijn vrienden, foto’s, herinneringen (maken), schoenen, mooi licht (ik hoop ooit het noorderlicht te zien), een fijn thuis, zon, maar ook sneeuw. Ik hou van mijn zus, van latte macchiato, wijn, een heerlijke piste, friet, vriendschappen, en inspirerende mensen. Ik hou van de liefde, de liefde tussen mensen, de liefde voor je kind, familie, hobby, werk, dier, voor elkaar… en  om die liefde vast te leggen, waarbij jij kan zijn wie jij bent.

Ik ben actief op social media: